Minicamping

Naast de boerderij is een minicamping met 15 plaatsen en ruim zicht over de weilanden. Er is een caravan beschikbaar voor verhuur. Het sanitair is in de voormalige schuur van de boerderij. Er zijn douches, toiletten en een urinoir, en een ruime rolstoeltoegankelijke douche met toilet en wastafel. Het geheel ziet er fris en vrolijk uit door de gekleurde tegels. Er is vloerverwarming aanwezig.

In overleg kunnen de gasten gebruik maken van de recreatieruimte in de boerderij. Hier kan men een potje biljarten of poolen, lekker zitten lezen of een spelletje doen. Ook is er een ruim aanbod van folders, wandel- en fietskaarten etc. Voor de auto is er ruime parkeergelegenheid en de (elektrische) fietsen kunnen in de schuur gestald en opgeladen worden.

In de boomgaard is een jeu-de-boules-baan en een volleybalnet. Een basket aan de muur nodigt uit om even sportief bezig te zijn. Voor de kleintjes is er een zandbak en een speeltoestel. Natuurlijk zijn er ook de dieren die graag even geaaid willen worden. In overleg kunt u groente en fruit nemen uit de tuin of een vers eitje rapen.

Voorzieningen

  • Gratis Wifi
  • Elektra 10 Ampere
  • Ruime plaatsen
  • Vloerverwarming in sanitaire ruimte
  • Ruime rolstoeltoegankelijke ruimte met douche, toilet en wastafel
  • Wasmachine

Ligging

Hoeve Loevestein ligt centraal in het gebied tussen Assen en Groningen. Met een goede aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Afstanden: 750 m naar Donderen, 6 km naar Norg, 14 km naar Assen, 12 km naar Zuidlaren, 10 km naar Roden, 13 km naar Veenhuizen, 18 km naar Groningen, 9 km naar Paterswoldsemeer.